EPS design

Onze kernactiviteit bestond uit het produceren van verpakkingen en industriële vormdelen maar door de ontwikkeling van speciale coating is er een hele nieuwe markt ontstaan.
Stand en decorbouw, etalagematerialen, piepschuimlogo’s, winkelinrichting, projectinrichting, zwembaden, designmeubelen, tuinmeubelen, kunst, piepschuimletters.

Geheel volgens u ontwerp. We hebben geen dure ontwerpafdeling die u uiteindelijk betaald terwijl u zelf al een perfect ontwerp gemaakt heeft, maar zijn er in gespecialiseerd om u eigen ontwerp op een snelle en betaalbare manier te realiseren. U kunt u ontwerp aanleveren in .eps .dxf of .dwg bestand.

Door gebruik van piepschuim met een hoge densiteit wordt het argument van breekbaarheid en een “goedkope indruk” teniet gedaan.

Eps en xps is gemakkelijk door uzelf te bewerken met bijvoorbeeld verf op waterbasis. Het kan gespoten worden met een verf op waterbasis of u kunt het product laten coaten.
Het coaten van eps is specialistisch werk dat wij niet zelf uitvoeren maar wel voor u kunnen laten verzorgen door een collega ondernemer die hierin gespecialiseerd is.
Eenmaal gecoat is de piepschuim basis onherkenbaar.

Van Dijk Emballage levert niet rechtstreeks aan consumenten / particulieren


piepschuim herfstblad

piepschuim letter

piepschuim tafel

piepschuim ster

piepschuim harten

piepschuim bar